WAU ry hakee kahta koordinaattoria Lahteen ja Vaasaan ympäryskuntineen sekä kahta tiiminvetäjää pääkaupunkiseudulle.

Koordinaattoreiden toimenkuvaan kuuluu mm. kerho- ja välituntitoiminnan ohjaus ja organisointi (ohjaajarekrytointi, sijaisjärjestelyt, kunta-, järjestö sekä urheiluseurayhteistyö ja sisällön kehittäminen), leiritoiminnan koordinointi, valmistelu ja ohjaus, liikunnallisten kampanjoiden valmistelu, suunnittelu ja toteutus, ohjaajien koulutuksen järjestäminen, uusien palvelumuotojen kehittäminen, yritysliikunnan ohjaus ja markkinointi sekä toiminnan laajentaminen.

Tiiminvetäjät toimivat koordinaattorien esimiehinä. Tiimiin kuuluu eri puolilla Suomea 6-8 päätoimista koordinaattoria, joiden operatiivisesta toiminnasta sekä talouden seurannasta tiimivetäjät ovat vastuussa. Lisäksi tiiminvetäjät toimivat 2-3 päivänä viikossa liikunnallisten, koululaisille suunnattujen WAU! -kerhojen ja WAU! -välituntien ohjaajina. Tiiminvetäjät raportoivat WAU ry:n toiminnanjohtajalle ja kuuluvat yhdistyksen johtoryhmään toiminnanjohtajan ja markkinointipäällikön kanssa.

Lisätietoja ja hakuohjeet kaikkiin tehtäviin osoitteesta mol.fi hakusanalla WAU ry.