WAU ry:n hankkeet

WAU ry:llä on perustoimintansa ohessa käynnissä erilaisia hankkeita; aiheeltaan ja kestoltaan rajattuja tehtäviä, jotka lähtevät pääosin paikallisesta tarpeesta. Hankkeilla on tietyt tavoitteet, määräaika sekä oma budjettinsa. Tavoittelemme jokaisella hankkeellamme myös pysyviä vaikutuksia.

Liito-hanke (Liiku, tutki ja oivalla!) on valtakunnallinen kehittämishanke, joka yhdistää liikkuvan oppimisen, opetuksen digitalisaation ja avoimet oppimisympäristöt. Lue täältä lisää Liito-hankkeesta.

MiniWAU -pilotti on käynnistetty Vantaalla päiväkodissa yhteistyössä Vantaan kaupungin liikuntapalveluiden ja Leikkien liikkumaan -hankkeen kanssa. Lue täältä lisää MiniWAU:sta.

Oma valinta – hankkeen tavoitteena on nuorten terveellisten elämäntapojen edistäminen kouluarjessa sekä uusien toimintamallien kehittäminen nuorten kanssa toimimiseen. Lue täältä lisää Oma valinta -hankkeesta.

Osallistava ja liikunnallinen teatteri -hankkeen päätavoitteena on lisätä nuorten osaamista ja osallisuutta yhteiskunnassa esittävän taiteen (teatteri ja sirkus) sekä liikunnan menetelmin. Lue täältä lisää OLT-hankkeesta.

SporttiTETissä yläkoululainen nuori suorittaa TET-jaksonsa omassa liikuntaseurassaan. Tavoitteena on saada nuori innostumaan jatkossa liikuntakerhojen pitämisestä, välituntiliikuttamisesta tai seuran apuvalmennuksesta. Nuori kokee osallistuvansa ja valmentaja saa apukäsiä seuratoimintaan ja opettaja kokee saavansa apukäsiä koulun liikuntakulttuurin edistämiseen. Tuloksena syntyy myös matalan kynnyksen harrastusmahdollisuus nuorelle.

WAUhtipäivässä alueelliset toimijat yhteistyössä toteuttavat koululaisille, heidän perheilleen ja sukulaisilleen sekä koulun henkilökunnalle mielenkiintoisen, iloisen ja liikunnallisen päivän lauantaikoulupäivän yhteyteen. Lue täältä lisää WAUhtipäivästä.