Usein kysyttyjä kysymyksiä

1. Miksi minun koulullani ei ole WAU! -kerhoa?

Lukuvuonna 2016-2017 toimimme  Espoossa, Helsingissä, Hollolassa, Juupajoella, Kangasalla, Kauniaisissa, Keravalla, Kirkkonummella, Korsnäsissä, Kruunupyyssä, Kuopiossa, Kärkölässä, Lahdessa, Lappeenrannassa, Lohjalla, Loimaalla, Maalahdessa, Mikkelissä, Mustasaaressa, Nastolassa, Orimattilassa, Orivedellä, Oulussa, Padasjoella, Pedersöressä, Pietarsaaressa, Porvoossa, Raahessa, Raaseporissa, Reisjärvellä, Rovaniemellä, Salossa, Savitaipaleella, Sodankylässä, Taipalsaarella, Tampereella, Tuusulassa, Uudessakaarlepyyssä, Vantaalla, Vihdissä, Vöyrillä ja Ylitorniolla. Toimintaa laajennetaan nykyisillä paikkakunnilla ja mukaan otetaan uusia paikkakuntia aina taloudellisten resurssien mukaisesti. Lisätietoja saat toiminnanjohtajaltamme.

2. Voinko osallistua toisella koululla toimivaan WAU! -kerhoon, vaikka en ole sen koulun oppilas?

Kerhomme ovat ensisijaisesti sen koulun oppilaille, joissa toimintaa järjestetään, koska käytämme koulun tiloja ja välineitä. Jos ryhmissä on tilaa, niin osallistua voivat myös muiden koulujen oppilaat. Lisätietoja saat alueellisilta liikuntakoordinaattoreiltamme.

3. Omalla koulullani ei ole WAU! -kerhoa minun ikäisilleni, mutta nuoremmille/vanhemmille on. Voisinko silti päästä mukaan kerhoon?

Ensisijaisesti kerhot ovat niille ikäryhmille, jotka olemme ilmoittaneet. Jos kerhoissa on tilaa, niin ikähaarukkaa voidaan myös laajentaa. Lisätietoja saat alueellisilta liikuntakoordinaattoreiltamme.

4. Onko ilmoittautuminen sitova?

Ilmoittautumalla sitoudut toimimaan WAU ry:n sääntöjen mukaan ja osallistumaan kerhon toimintaan. Kerhosta voit myös irtisanoutua, jos se ei tuntunutkaan jostain syystä omalta.

5. Kuka toimintaa rahoittaa?

Toimintamme saa tukea julkiselta ja yksityiseltä sektorilta. Tukijoihimme kuuluu säätiöitä, kuntia, yrityksiä ja yksityisiä ihmisiä. Jos olet kiinnostunut tukemaan yhdistyksemme toimintaa, ota ystävällisesti yhteyttä markkinointipäällikköön.

6. Ketkä toimivat kerhojen ohjaajina?

Ohjaajamme ovat täysi-ikäisiä, koulutettuja ja saavat työstään palkan. Me täydennyskoulutamme ohjaajiamme mm. liikunnan aluejärjestöjen tarjoamilla koulutuksilla. Jos olet kiinnostunut toimimaan ohjaajana kerhoissa, ota yhteyttä toiminnanjohtajaamme.

7. Voinko auttaa WAU ry:tä vapaaehtoisena toimijana?

Otamme mielellämme vastaan vapaaehtoisten avun. Ota yhteyttä markkinointipäällikköön.
Työntekijöidemme yhteystiedot löydät täältä.