Syksyn kerhotoiminta käynnistyy
WAU! -kerhot jatkuvat jälleen koulujen alkamisen myötä ja ilmoittautumislinkit avataan heti kun aikataulut ja muut asiat on saatu neuvoteltua koulujen kanssa kohdilleen.

Tarkistathan oman kerhosi aikataulut kerhosivuiltamme. Lisätietoja saat tarvittaessa myös liikuntakoordinaattoreiltamme, joiden yhteystiedot löytyvät täältä. Tervetuloa mukaan uuteen lukuvuoteen!

WAU 10 vuotta
Vuosi 2018 on WAU ry:n kymmenes toimintavuosi. Tavoittelemme juhlan kunniaksi miljoonan liikutetun tunnin rajan rikkomista, ja tuntien kertymistä pääset seuraamaan WAUn nettisivuilta. Rullaile etusivulla hieman alaspäin, niin saat laskurit näkyviin.

Järjestämme juhlavuoden tiimoilta myös erilaisia tapahtumia ja varainhankintaan liittyviä tempauksia, joista voit lukea tältä sivulta sekä WAUn somekanavista. Tule mukaan juhlistamaan saavutuksiamme ja kerro muillekin!

Syksyn aikuisliikuntatunnit
WAU ry tarjoaa aikuisille maksullisia liikuntapalveluita, joiden tuotot käytetään lasten ja nuorten maksuttomien WAU! -kerhojen mahdollistamiseen. Tervetuloa mukaan!

Koulut avaavat ovensa harrastusjärjestöille
3.-9.9.2018 vastataan lasten ja nuorten toiveeseen ja tarjotaan heille mahdollisuuksia kokeilla taiteen, kulttuurin, tieteen, liikunnan ja muiden alojen harrastustoimintaa omilla kouluillaan.

Valtakunnallisessa tapahtumaviikossa ovat mukana Kehittämiskeskus Opinkirjo, Koululiikuntaliitto, Liikunnan aluejärjestöt, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Nuori Kirkko, Opetus- ja kulttuuriministeriö, Opetushallitus, Suomen 4H-liitto, Suomen Olympiakomitea, Suomen Partiolaiset, Suomen Vanhempainliitto ja WAU ry. Lue aiheesta lisää täältä.

Tule meille töihin!
WAUlla on nyt avoinna liikunnanohjaajan paikkoja Lappeenrannan, Muhoksen, Oulun ja Raahen seuduilla. Tutustu tarkemmin TE-palveluiden sivulla hakusanalla WAU ry tai linkin kautta tästä.

WAU mukana Snellmanin Onnen kesä -kampanjassa
Snellman lahjoittaa kesällä jokaisesta Onnen kesä -tunnuksella myydystä tuotteesta kaksi senttiä suomalaisten lasten hyväksi. Tavoitteena on kerätä noin 50 000 euron potti jaettavaksi tasan neljän suomalaisen hyväntekeväisyysjärjestön kesken.

Yhteistyökumppaneiksi on valittu neljä lasten kanssa työtä tekevää suomalaista järjestöä; Hope ry, Mannerheimin lastensuojeluliitto, Project Liv rf ja WAU ry, jotka ohjaavat tuen oikeisiin kohteisiin. Tavoitteen rahallista edistymistä voi seurata osoitteessa https://www.snellman.fi/fi/onnen-kesa-kuuluu-kaikille.

Osta taidetta ja lahjoita lapselle maksuton liikuntaharrastus!
WAU ry myy Virpi Sarasvuon meille lahjoittamia kauniita grafiikkavedoksia. Ostamalla taideteoksen tuet samalla lasten maksuttomia liikuntakerhoja. Vedoksia on myynnissä 33 kpl ja niiden kappalehinta on 280 euroa.

Taiteilija Eero Heikkisen teokset ovat nimeltään “Huippu odottaa” ja “Uutta satoa”, ja ne tehtiin Virpi Sarasvuon (o.s. Kuitunen) hiihtouran tukemista varten. Teokset ovat kooltaan 41 x 47 cm. Lahjoitustilaisuudesta tehdyn videon pääset katsomaan tästä.

WAU ry:n rahoitus on toimiva yhdistelmä julkista ja yksityistä. Taulumyynnistä saatavat varat käytetään lasten ja nuorten maksuttoman liikuntaharrastuksen mahdollistamiseen kauttamme. Kiitämme Virpiä ja Eeroa lämpimästi!

Ystävälliset tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen wau10@wau-ry.net.