Joulun sekä loppiaisen ajan leiritoiminta ja kevään WAU! -kerhot
Järjestämme hauskaa liikunnallista toimintaa myös joulun ja loppiaisen ympärillä. Käy katsomassa tarjonta täältä.

WAU! -kerhot pyörivät vielä jonkun viikon ja jatkuvat jälleen keväällä koulujen alkamisen myötä. Kannattaa tarkistaa oman kerhon aikataulut kerhosivuilta. Lisätietoja saat myös alueellisilta koordinattoreiltamme.

WAU 10 vuotta
Vuosi 2018 on WAU ry:n kymmenes toimintavuosi. Tavoittelemme juhlan kunniaksi miljoonan liikutetun tunnin rajan rikkomista, ja tuntien kertymistä pääset seuraamaan WAUn nettisivuilta. Rullaile etusivulla hieman alaspäin, niin saat laskurit näkyviin.

Järjestämme juhlavuoden tiimoilta myös erilaisia tapahtumia ja varainhankintaan liittyviä tempauksia, joista voit lukea tältä sivulta sekä WAUn somekanavista. Tule mukaan juhlistamaan saavutuksiamme ja kerro muillekin!

Yhtenä vahvana juhlavuotemme yhteistyökumppanina toiminut HopLop on ollut mukana paikallisten synttäritapahtumien järjestämisessä WAU! -kerholaisille. Näitä tapahtumia on meillä ollut jo Espoossa, Lappeenrannassa ja Oulussa ja lapset sekä aikuiset ovat viihtyneet erinomaisesti! Juhlat on pidetty myös Kuopiossa, jossa mukana oli Kuopion Steelers. Keravan, Tuusulan ja Rovaniemen synttärijuhlat vietetään joulukuussa.

Terveiset Oulun ja Raahen tapahtumasta: “Oulun HopLopissa vietettiin WAU ry:n 10-synttäreitä perjantaina 23.11. Oulun ja Raahen WAU! -kerholaisia oli paikalla yli 70! Seikkailupuistossa oli vapaus villiintyä ja lupa leikkiä. Innostavat ja turvalliset tilat houkuttelivat kerholaisia kokeilemaan rajojaan ja kokemaan onnistumisen elämyksiä. Synttärihuoneessa sai välillä käydä napostelemassa vähän poppareita ja juomassa vettä tai mehua. Varsin punaposkista porukkaahan siellä kävikin! Kiitokset kaikille osallistujille sekä tietenkin yhteistyöstä Oulun HopLopille.”

Lappeenrannan ja Taipalsaaren juhlailta sujui näin: “Maanantaina 19.11. pidettiin kaikille Lappeenrannan ja Taipalsaaren WAU! -kerhoille WAUn 10-vuotissyntymäpäiväjuhlat Lappeenrannan HopLopissa. 42 iloista kerhlaista kokoontui ensin HopLopin Disco -synttärihuoneeseen, jonka olimme saaneet käyttöömme. Ohjelmassa oli mm. aarteenetsintää, kasvomaalausta, tietovisailua ja tietysti HopLopissa temmellystä. Lappeenrannan ohjaajista Jonna, Nea ja Niko olivat menossa mukana. Kiitos Lappeenrannan HopLopille, että saatiin tulla ja viettää hauska maanantai-ilta posket punaisina.

Valtakunnallisesti juhlavuotemme huipentui WAUn tärkeille sidosryhmille Helsingissä Kasarmin Salit -tilassa järjestettyyn hyväntekeväisyysiltaan, jossa vieraili maksutta useita tunnettuja puhujia, esiintyjiä ja taiteilijoita. Pääset katsomaan illan aikana taltioidut puheet ja esitykset WAUn Facebook-sivujen kautta tai WAU10-nettisivultamme.

Lahjansa WAUn toiminnalle illassa esiintymisensä kautta antoivat Minna Tervamäki, Nasima Razmyar, Alf Rehn, Baba Lybeck, Henrik Dettmann, Reidar Wasenius, André Noël Chaker, Kaj Kunnas, Rauli Mård, Robert Jägerhorn, Mikael Schnitt ja Anna Perho. Lämpimät kiitoksemme heille, WAU! -kerholaisille, lasten huoltajille, illalle hienot puitteet tarjonneelle Kasarmin Salit -tilalle, tukijoillemme, ystävillemme, vapaaehtoisillemme, kutsuvieraillemme, WAUn hallitukselle, Advisory Boardille ja WAUhtitiimille – ilman teitä ei olisi meitä.

Keräsimme Helsingin tilaisuudessa WAUn toimintaan varoja hyväntekeväisyyshuutokaupalla, joka jatkuu online-muotoisena edelleen täällä. Pääset tekemään huutoja 18.12.2018 klo 16 asti, käy tutustumassa ja katso josko löytäisit samalla lahjat pukinkonttiin!

WAUn sähköiset joulukortit jälleen saatavilla
WAUn nettisivuilta on taas ladattavissa kauniita maksuttomia sähköisiä joulukortteja. Samalla voit tehdä vapaaehtoisen lahjoituksen lasten liikunnan hyväksi. Kiitos kortit suunnitelleelle Dynamo & Sonille!

WAUn toimintaa voi nyt tukea myös tekstiviestillä
WAU ry:n toimintaan on mahdollista lahjoittaa varoja nyt myös tekstiviestillä.

Kerhotoiminta rahoitetaan pääosin kunnan kanssa tehdyllä yhteistyösopimuksella, mutta kustakin kerhosta jää vuodessa noin 200 euron omarahoitusosuus muilla tavoin katettavaksi. Kaiken kokoiset lahjoitukset ovat toiminnallemme merkityksellisiä.

LAHJOITA 1€, lähetä tekstiviesti 1 WAU numeroon 16588
LAHJOITA 5€, lähetä tekstiviesti 5 WAU numeroon 16588
LAHJOITA 10€, lähetä tekstiviesti 10 WAU numeroon 16588
LAHJOITA 20€, lähetä tekstiviesti 20 WAU numeroon 16588
LAHJOITA 30€, lähetä tekstiviesti 30 WAU numeroon 16588
LAHJOITA 40€, lähetä tekstiviesti 40 WAU numeroon 16588

Rahankeräyslupa RA/2018/929

Voita Minna Parikan suunnittelemat kengät
Hei aikuiset, tässä tulee viestiä lapsille! Yhtenä WAUn juhlavuoden synttäriviikon tempauksena tullaan julkaisemaan WAUHTI-passi yhteistyössä suomalaisen kenkäsuunnittelija Minna Parikan kanssa. WAUHTI-passin ideana on kirjata synttäriviikon aikana joka päivältä liikunnalliset suoritukset passiin ja koristella passi juuri sinun näköiseksesi.

Lähettämällä kuvan passista meille 3.12.2018 mennessä osallistut Minna Parikan suunnittelemien kenkien arvontaan. Lisäksi tulemme arpomaan 10 lippua HopLopiin. Katso ohjeet täältä.

Tärkeitä tukijoita
Länsi-Uudenmaan Säästöpankki tukee WAU ry:n toimintaa alueellaan. Lämpimät kiitokset!

Kevään aikuisliikuntatunneille pääsee jo ilmoittautumaan
WAU järjestää liikuntaa myös aikuisille. Näillä tuotoilla pyöritämme lasten maksuttomia WAU! -kerhoja. Tule mukaan ja kerro meille minkälaista tarjontaa kaipaat omalle alueellesi.

Mikkelin aikuisten LENTIS-koulu saa jatkoa
Kiinnostuksen ja kysynnän vuoksi syksyllä KKI-hanketuella aloitettu aikuisten LENTIS-koulu yhteistyössä Mikkelin Passareiden kanssa saa jatkoa. Nyt luvassa on keväälle jatko- ja alkeisryhmät.

Aikuisten LENTIS-koulun JATKO alkaa 10.1.2019 Mikkelin Moision koululla klo 18.00-19.30, 50€/kevät tai 35€/kevät Mikkelin Passareiden jäsenille. Jatkokurssilla harjoitellaan lentopallon tekniikkaa erilaisten, jo hieman haastavampien harjoitteiden avulla. Lisäksi pelaamme, teemme lihaskuntoharjoitteita ja lihashuoltoa. Tämä on sinun juttusi, jos lentopallon alkeet, perustekniikka ja pelaaminen sujuu jo jonkin verran. Sinun ei tarvitse kuitenkaan olla valmis pelaaja tullaksesi ryhmään.

Aikuisten LENTIS-koulun ALKEET alkaa 10.1.2019 Mikkelin Moision koululla klo 19.30-21.00, 50€/kevät tai 35€/kevät Mikkelin Passareiden jäsenille. Alkeisryhmä on kaikille 18 vuotta täyttäneille, aikuisille, työikäisille lentopallosta kiinnostuneille. Treeneissä opetellaan lentopallon perustekniikkaa alkeista lähtien erilaisten harjoitteiden avulla. Lisäksi pelaamme, teemme lihaskuntoharjoitteita ja lihashuoltoa. LENTIS-koulu on kokonaisvaltainen treeni niille, jotka haluavat aloittaa lentopallon harrastamisen aikuisiällä.   

Ilmoittaudu pikaisesti osoitteessa: www.wau-ry.fi/aikuisliikunta Viime kerralla kaikki halukkaat eivät mahtuneet mukaan, joten varaa paikkasi HETI! Nähdään treeneissä!

Osallistava ja liikunnallinen teatteri -hankkeen aamupalaseminaari leikillisyydestä
Osallistava ja Liikunnallinen teatteri -hanke, jossa WAU on mukana, järjesti Lapsen oikeuksien päivänä  20.11.2018 Helsingissä maksuttoman aamupalaseminaarin otsikolla ”Leikillisyyden ja itseilmaisun merkitys ihmiseksi kasvamisessa”.  Seminaari oli suunnattu nuorten kanssa työskenteleville ja aiheesta kiinnostuneille ja meiltä mukana olivat koordinaattorit Satu ja Donna.

Iida Mäkikallio Filosofian Akatemiasta aloitti päivän puhumalla sisäisäisesti motivaatiosta nuorten elämän ohjausvoimana. Yhteenvedoksi hienosta puheenvuorosta voitaisiin tiivistää tärkeä lause ”Minä riitän sellaisena kuin olen.”

Ennen paneelikeskusteluja vieraille näytettiin lyhyet osiot hankkeessa olleiden nuorten tekemistä tuotannoista Rovaniemeltä ja Helsingistä. Paneelikeskustelun fasilitaattorina toimi Annina Laaksonen, ja panelisteina keskusteluun osallistuivat mukana toiminnassa olleiden nuorten lisäksi Outi Alanko-Kahiluoto ja Juha Hurme. Paneelissa keskusteltiin nuorten hyvinvoinnista Suomessa ja siitä, voisiko tai pitäisikö mm. itseilmaisua ja vuorovaikutustaitoja harjoittaa jo alakoulusta lähtien.

WAUhdikas videojoulukalenteri 2018!
Viime vuonna pistettiin pystyyn WAUn ensimmäinen videojoulukalenteri, joka oli nähtävissä WAUn somekanavissa. Nyt tulossa on toinen videojoulukalenteri, jossa mennään samalla teemalla kuin viime vuonna. WAU! -kerhot ympäri Suomen ovat kuvanneet temppuja, leikkejä ja pelejä joita näemme koko joulukuun ajan, yhden joka päivä. Lisäksi kalenterissa vierailee mm. Kaj Kunnas, HopLop ja muita yhteistyökumppaneitamme. Kalenteri julkaistaan WAUn Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja YouTubessa. Facebookissa on joka luukussa kilpailu, jossa arvonnassa on mm. Lushin tuotepalkintoja ja HopLopin vapaalippuja. Olehan kuulolla ja tule mukaan temppuilemaan!

WAU ry toivottaa hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2019!
Tänä vuonna vietämme yhdistyksemme 10-vuotisjuhlaa. Juhlavuoden miljoonan liikutetun tunnin tavoitteen saavuttaminen on todella lähellä! Vuoden 2018 aikana tavoitimme viikoittain yhteensä yli 10 000 lasta ja nuorta.

Toimintamme mahdollistavat nykyiset ja tulevat tukijamme sekä yhteistyökumppanimme, suuri kiitos kaikille mukana olleille.

WAU ry toivottaa rauhaisaa joulua sekä sporttista ja menestyksekästä uutta vuotta 2019! Pidetään yhdessä lapset WAUhdissa!

Muita julkaisuja:

Siirry arkistoon