Tämä on raskas teksti, jota kukaan meistä ei olisi halunnut joutua kirjoittamaan.

Kiitämme kaikkia mukanamme kulkeneita hyvästä yhteistyöstä ja lasten liikkumisen tukemisesta kauttamme. Toivomme 10 vuoden ajan tekemällemme ennaltaehkäisevälle työlle löytyvän arvoisensa jatkajan.

WAU ry asetettiin konkurssiin 4.4.2019 Länsi-Uudenmaan käräjäoikeuden päätöksellä yhdistyksen oman konkurssihakemuksen perusteella. Asianajaja Lassi Nyyssönen Asianajotoimisto Fennosta määrättiin konkurssipesän pesänhoitajaksi.

WAU ry on vuonna 2009 perustettu voittoa tavoittelematon kotimainen hyvinvointijärjestö, jonka tarkoituksena on ollut edistää lasten ja nuorten terveyttä sekä sosiaalista hyvinvointia. Yhdistys on pyrkinyt toteuttamaan tavoitettaan järjestämällä matalan kynnyksen liikunnallista toimintaa lasten ja nuorten lähtökohdat huomioiden. WAU ry on liikuttanut viikoittain noin 10 000 lasta. WAU ry:n pääasiallisena toimintamuotona on ollut maksuttomat, liikunnalliset matalan kynnyksen kerhot. Kerhoja on järjestetty lasten omilla kouluilla, mukaan lukien useat sairaalakoulut.

Konkurssiin asettamisen myötä on konkurssipesä joutunut irtisanomaan konkurssin perusteella yhdistyksen työntekijöiden työsopimukset päättymään 14 vrk:n irtisanomisajalla konkurssiin asettamisen jälkeen. Konkurssipesä pyrkii jatkamaan yhdistyksen toimintaa kerhojen pitämisen muodossa työntekijöiden irtisanomisajan.

Mahdollisista saatavista WAU ry:ltä voi olla yhteydessä osoitteeseen office@fennolaw.fi.