Aikuisliikunta

WAU ry tarjoaa aikuisille maksullisia liikuntapalveluita. Liikuntapalveluiden tuotot käytetään lasten ja nuorten maksuttomien WAU! -kerhojen mahdollistamiseen. Palvelut ovat matalankynnyksen palveluita, joihin kenen tahansa aikuisen on helppo osallistua. Katso alla olevasta alasvetolaatikosta tämänhetkinen tarjonta ja ilmoittaudu mukaan. Tarkemmat lajikuvaukset ja muun infon löydät ilmoittautumisen yhteydessä.

Espoo

Lajit ja tuntikuvaukset:

Mikkeli

Lajit ja tuntikuvaukset:

  •  LENTIS-Koulu
    • alkeisryhmä
    • jatkoryhmä

Vantaa

Lajit ja tuntikuvaukset:

  • Kahvakuula
  • Kuntonyrkkeily

Tuntikuvaukset

Syvävenyttely

Syvävenyttelytunnilla pääset nauttimaan lämmittävistä, dynaamisista venytyksistä pitkiin staattisiin venytyksiin. Tunnilla koet kuinka venyttelemällä vartalosi rentoutuu paremmin. Tunnille tarvitset mukaan sisäliikuntavarusteet, juomapullon ja alustan (jumppamatto / iso pyyhe).

Kahvakuula

Sopii niin aloittelijalle kuin myös enemmän liikuntaa harrastavalle. Kahvakuula on monipuolinen liikuntamuoto, joka vahvistaa koko vartalon lihaksia. Sopii erityisen hyvin niska- ja hartiaseudun kivuista kärsiville. Tunnille tarvitset mukaan oman kahvakuulan, sisäliikuntavarusteet, alustan, juomapullon ja hikipyyhkeen.

Kahvakuula, ulkona

Sopii niin aloittelijalle kuin myös enemmän liikuntaa harrastavalle. Kahvakuula on monipuolinen liikuntamuoto, joka vahvistaa koko vartalon lihaksia. Sopii erityisen hyvin niska- ja hartiaseudun kivuista kärsiville. Tunnille tarvitset mukaan oman kahvakuulan, sään mukaiset liikuntavarusteet, alustan, juomapullon ja hikipyyhkeen.

Toiminnallinen harjoittelu

Oman kehon painolla suoritettava tehokas tunti. Sopii niin aloittelijalle kuin myös enemmän liikuntaa harrastavalle. Tunnilla saat vahvistettua koko vartalon lihaksia vaihtoehtoja hyödyntäen liikkeissä. Tunnille tarvitset mukaan alustan, säliikuntavarusteet, juomapullon ja hikipyyhkeen.

LENTIS -koulu, alkeet

Tarkoitettu kaikille 18 vuotta täyttäneille, aikuisille, työikäisille lentopallosta kiinnostuneille. Treeneissä opetellaan lentopallon perustekniikkaa alkeista lähtien erilaisten harjoitteiden avulla. Lisäksi pelaamme, teemme lihaskuntoharjoitteita ja lihashuoltoa. LENTIS -koulu on kokonaisvaltainen treeni niille, jotka haluavat aloittaa lentopallon harrastamisen aikuisiällä.

LENTIS -koulun jatkoryhmä

Kaikille 18 vuotta täyttäneille, aikuisille, työikäisille lentopalloa jo hieman enemmän pelanneille ja syksyllä ensimmäisessä aikuisten LENTIS -koulussa olleille. Treeneissä harjoitellaan lentopallon tekniikkaa erilaisten, jo hieman haastavampien harjoitteiden avulla. Lisäksi pelaamme, teemme lihaskuntoharjoitteita ja lihashuoltoa. LENTIS -koulu on kokonaisvaltainen treeni niille, jotka haluavat kehittyö lisää lentopallossa. Tämä on sinun juttu, jos lentopallon alkeet, perustekniikka ja pelaaminen sujuu jo hieman. Sinun ei tarvitse olla valmis pelaaja tullaksesi ryhmään.

Kuntonyrkkeilyharjoittelu

Rentoa, hauskaa, turvallista ja hikistä treeniä. Harjoittelemme suurimman osan ajasta parin kanssa käyttämällä hanskoja / pistehanskoja. Harjoittelun painopiste on puhtaasti terveysharjoittelussa, jota korostetaan tekemällä harjoitteet molemmilta puolilta. Harjoittelu pyrkii kehittämään kehon lisäksi aivoja ja keskushermostoa eli reaktiokykyä. Kuntonyrkkeilyn suosio perustuu selkä- ja niskalihaksia rentouttaviin liikeratoihin, jotka rentouttavat tehokkaasti kipeytyneitä lihaksia, ja lievittävät sen ansiosta myös niskasta lähtevää säteilevää päänsärkyä. Tunnille tarvitset mukaan mahdollisesti omat hanskat (eivät ole pakolliset), sisäliikuntavarusteet, alustan, juomapullon ja hikipyyhkeen.