WAU! -leirit ja muu loma-ajan toiminta

Koulujen loma-aikoina WAU ry järjestää alakouluikäisille lapsille ohjattua liikunnallista päiväleiritoimintaa ja muuta aktivointia. Joillakin paikkakunnilla järjestämme myös yöleirejä. Jokaisessa leiri- ja kerhoryhmässä on vähintään yksi koulutettu, täysi-ikäinen ohjaaja, joka monesti toimii ohjaajana myös WAU! -kerhoissa.

Valitse alta ajankohta. Sieltä löydät tarkemmat tiedot loma-ajan tapahtumista paikkakunnallasi.

Hiihtolomatoiminta
Kesäkuun toiminta
Elokuun toiminta
Syyslomatoiminta
Joululoman ja loppiaisen ajan toiminta

 

Leireillä tarjoillaan monipuolisten liikunta- ja ulkoilutuokioiden lisäksi lämmin ruoka. Ohjattu aktiivinen aika leireillä on klo 9.00-15.00, mutta vanhemmilla on mahdollisuus tuoda lapset jo klo 8.00 jälkeen ja hakea pois klo 16.00 mennessä. Jotkut leiripäivät voivat olla myös lyhyempiä kuin kahdeksan tuntia, tarkemmat tiedot löytyvät kunkin leirin omista tiedoista. Ohjelma on aina suunniteltu ikäryhmälle sopivaksi ja se on WAU! -kerhojen tavoin kaiken tasoisille liikkujille soveltuvaa hauskaa ja leikillistä matalan kynnyksen liikunnallista toimintaa.

Loma-aikoina järjestämämme kerhot ja tapahtumat joissa puuhaillaan esim. seikkailuiden, askartelun, leikin ja leipomisen parissa ovat kestoltaan yleensä lyhyempiä kuin päiväleirit.

Päiväleirit ja muut loma-aikojen tapahtumat ovat maksullisia, mutta ne pyritään pitämään mahdollisimman edullisina. Hintaan sisältyy myös vakuutus. Loma-ajan toimintaan osallistuminen tulee maksaa ennen sen alkamista ja osallistujan tulee esittää tosite suoritetusta maksusta paikalle saapuessaan.

Peruutusehdot ja sairaustapaukset

kuvakollaasit1_676x