Elokuun toiminta

Ilmoittautumisajan umpeuduttua voit ottaa yhteyttä alueesi liikuntakoordinaattoriin ja kysyä vapaita paikkoja. Osallistumisen tulee olla maksettuna ennen toiminnan alkamista ja osallistujan tulee esittää tosite suoritetusta maksusta paikalle saapuessaan. Katso lisätiedot maksuihin, peruutuksiin ja sairaustapauksiin liittyen sivun alaosasta.

Leirin voi peruuttaa maksutta seitsemän vuorokautta ennen leirin alkua. Myöhemmin, mutta ennen leirin alkua tapahtuvista peruutuksista veloitamme 50 % leirin hinnasta. Sairastapauksissa peruutus on maksuton. Peruutukset tulee ilmoittaa ohjaajalle ennen leirin alkamista. Leirin aikana poisjäännistä tulee ilmoittaa ohjaajalle etukäteen.

Sairastapauksissa palautamme asiakkaan pyynnöstä käyttämättömien leiripäivien hinnan vähennettynä meille aiheutuneilla kustannuksilla, kuten esimerkiksi ruokailu. Tapauksissa, joissa poissaoloilmoitus on tehty vasta leirin jälkeen, emme palauta maksuja. Lisätietoja saat aluekoordinaattoreiltamme.