Syyslomaleirit

Ilmoittautumisajan umpeuduttua voit ottaa yhteyttä alueesi liikuntakoordinaattoriin ja kysyä vapaita paikkoja. Osallistumisen tulee olla maksettuna ennen toiminnan alkamista ja osallistujan tulee esittää tosite suoritetusta maksusta paikalle saapuessaan. Katso lisätiedot maksuihin, peruutuksiin ja sairaustapauksiin liittyen sivun alaosasta.

Espoo

Kangasala

Kuopio

Lohja

Mikkeli

Oulu

Raahe

Rovaniemi

Vantaa
Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Leirin voi peruuttaa maksutta seitsemän vuorokautta ennen leirin alkua. Myöhemmin, mutta ennen leirin alkua tapahtuvista peruutuksista veloitamme 50 % leirin hinnasta. Sairaustapauksissa peruutus on maksuton. Peruutukset tulee ilmoittaa ohjaajalle ennen leirin alkamista.

Leirin aikana poisjäännistä tulee ilmoittaa ohjaajalle viipymättä. Sairaustapauksissa leirin aikana palautamme asiakkaan pyynnöstä käyttämättömien leiripäivien hinnan vähennettynä meille aiheutuneilla kustannuksilla, kuten esimerkiksi ruokailu. Tapauksissa, joissa poissaoloilmoitus on tehty vasta leirin jälkeen, emme palauta maksuja. Lisätietoja saat aluekoordinaattoreiltamme.