Juoksukoulu Algol Oy:lle

juoksukouluWAU järjesti syksyllä 2013 kolmiosaisen juoksukoulun Algolin henkilöstölle. Juoksukoulu koostui kolmestakurssikerrasta. Ensimmäisellä kerralla käytiin läpi juoksuharjoitteluin teoriaa ja kahdella seuraavalla kerralla toteutettiin käytännön juoksu- ja lihaskuntoharjoitteita.
– Kurssilla haluttiin motivoida henkilöstöämme tutustumaan lajiin ja yleisesti liikkumaan yhdessä tutustuen samalla kollegoihin. Tekniikkaharjoittelun avulla haluttiin lisätä turvallisuutta liikkumisen aloittamiseen tai harrastuksen kehittämiseksi edelleen. Kurssi toteutettiin niin, että eri tasoisille harrastajille löytyi oma lisäarvo juoksukoulusta. Juoksukoulu sai hyvin positiivisen palautteen, uusia innostuneita harrastajia sekä toiveita jatkokurssistakin, kurssin tilaajan, Algolin henkilöstöyhdistyksen puheenjohtaja Tuulikki Laakkonen kertoo.