WAU ry

Pidetään lapset WAUhdissa!

Yhdisty­ksen esittely

WAU ry on valtakunnallinen järjestö, joka edistää lasten ja nuorten terveyttä ja sosiaalista hyvinvointia. WAU ry tähtää positiivisen asenteen, terveellisten elämäntapojen ja hyvien mallien jatkumiseen yli sukupolvien.

Lue lisää

Toimintam­­­­me tukemi­nen

Lapset eivät enää liiku riittävästi oman terveytensä ylläpitämiseksi. Harrastusmaksut karkaavat käsistä. Liikkumattomuus romahduttaa kansanterveyden ja aiheuttaa jo nyt Suomen kansantaloudelle noin 3-4 miljardin euron vuosikustannukset.

Lue lisää

Tasaval­­lan presiden­­tin terveh­­dys

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on WAU ry:n suojelija.

Lue lisää

Info

Miksi minun koulullani ei ole WAU! -kerhoa? Tiedätkö miten lapsesi viettää iltapäivänsä? Vastauksia näihin ja moniin muihin kysymyksiin.

Lue lisää

Yhteis­­työ­kump­­panit

WAU ry:n toimintaa voi tukea rahalahjoituksin, markkinointiyhteistyöllä tai hankkimalla kauttamme liikunta- ja TYKY-palveluita, luentoja ja ensiapukoulutusta.

Lue lisää

WAUhti­­tiimi ja vapaa­­ehtois­­toiminta

Marco Bjurström, Tomi Björck ja monet muut ovat jo osa WAUhtitiimiämme. Ehdota meille lisää kavereita tiimiin!

Lue lisää

Laajentumi­­nen

WAU ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka avustusten, jäsenmaksujen, tempausten ja lahjoitusten avulla organisoi maksutonta matalan kynnyksen liikunnallista kerhotoimintaa lapsille Suomessa. Kerhot toimivat pääasiassa lasten omilla kouluilla.

Lue lisää

WAU:sta sanottua

Voit lähettää meille palautetta ja lukea mitä muut ovat olleet mieltä WAU:n toiminnasta.

Lue lisää

Materiaali­pankki

WAU ry:n toimintaa voi tukea rahalahjoituksin, markkinointiyhteistyöllä tai hankkimalla kauttammme liikunta- ja TYKY-palveluita, luentoja ja ensiapukoulutusta

Lue lisää