Yritysyhteistyö

WAU ry:n toimintaa voi tukea monin eri tavoin. Tästä pääset tutustumaan eri yhteistyövaihtoehtoihin sekä kumppaneihimme: sponsorointi, pro bono -työ, materiaalilahjoitukset ja elämykset sekä kampanjat.

Katso myös Yritysliikuntapalvelut.

Sponsorointi

WAU ry:n toimintaa valtakunnallisesti rahalahjoituksella tukevat ComptelConsti, Suomen Sokeri ja Sucros, Tantti sekä Walki.

Ota valtakunnallisessa tukemisessa sekä yritys- ja yhteiskuntavastuuasioissa ystävällisesti yhteyttä markkinointipäällikköön. Paikallisrahoitukseen liittyvistä asioista löydät tietoa 200-klubin sivulta.

Haluamme olla mukana rakentamassa perustaa hyvinvoinnille läpi elämän. – Comptel Oyj CEO Juhani Hintikka

Osa yrityksen arvosta muodostuu aineettomista ominaisuuksista, kuten sitoutumisesta sosiaalisen hyvinvoinnin edistämiseen. Haluamme olla mukana tukemassa WAU ry:n työtä lasten terveyden ja sosiaalisen hyvinvoinnin puolesta. – Walki Group Oy President and CEO Leif Frilund 

Lasten ja nuorten hyvinvointi on meille erittäin tärkeä asia. Lapset eivät enää liiku riittävästi oman terveytensä ylläpitämiseksi. Haluamme olla mukana tukemassa järjestöä, joka järjestää matalan kynnyksen liikuntaharrastuksia etenkin niille lapsille, jotka ovat vaarassa jäädä kokonaan harrastusten ulkopuolelle. – Suomen Sokeri Oy / Sucros Oy toimitusjohtaja Matti Sipilä

Pro bono -työ

Arvokasta pro bono -työtä WAU ry:lle tekevät Dynamo & Son, ReasonUpCloud ja Zemiit. Otamme mielellämme tällaista apua vastaan, ole ystävällisesti yhteydessä markkinointipäällikköön.

Materiaalilahjoitukset ja elämykset

Haluatko lahjoittaa WAUn henkilökunnalle, kampanjoihin, kerholaisille tai leiriläisille tuotteita tai vaikkapa toiminnallisia elämyksiä?

Toiminnassamme on mukana Amer Sports, joka on jo usean vuoden ajan varustanut ohjaajamme sekä päätoimisen henkilöstömme Wilsonin ja Salomonin urheiluvaattein.

Amer Sports on urheiluyhtiö, jonka valikoimaan kuuluu teknisesti edistyksellisiä urheiluvälineitä, jalkineita ja asusteita kansainvälisesti tunnetuilta brändeiltä: Salomon, Wilson, Atomic, Arc’teryx, Precor, Suunto ja Mavic.

”Amer Sports kannustaa mielellään lapsia ja nuoria liikkumaan ja ulkoilemaan. Liikunta, hyvinvointi ja ulkoileminen ovat myös yhtiön oman liiketoiminnan ytimessä” toteaa Tea Lindfors, Manager, Corporate Responsibility and Communications.

Tea_ja_Rami_takit_090516_329x

Tea Lindfors Amer Sportsilta ja Rami Luomanpää WAU ry:stä

wilson_logo_329x

Yhteistyökumppaneihimme kuuluu myös Viking Line, joka lahjoittaa meille risteilylahjakortteja sekä risteilyetukortteja eteenpäin lahjoitettaviksi palautekyselyihimme liittyvien arvontojen ja sosiaalisen median kampanjoiden kautta.

Onnibus.com lahjoitti myös taloudellisesti tukemilleen Vantaan WAU! -kerhojen kerholaisille heijastimet.

TopSport lahjoitti WAUhtitiimiläisille Haltin ulkoilutakit.

Paitapaja lahjoittaa meille 200-klubia varten WAU-tarroja ja painaa WAU-logot edullisesti Amer Sportsin lahjoittamiin vaatteisiin.

Toiminnallisia elämyksiä WAU! -kerholaisille ovat tarjonneet kampanjoidemme palkinnoiksi Reippailuhalli Huimala sekä Lappset Funpark.

WAU vauhdittaa yhteiskuntaamme samalta arvopohjalta kuin Huimala, mikä luo hyvät edellytykset yhteistyölle. Tulevaisuuden terveen ja hyvinvoivan yhteiskunnan kannalta lapsille tulee antaa riittävää vapautta harjaannuttaa fyysisiä, psyykkisiä ja sosiaalisia taitojaan monipuolisin keinoin, lapsen omasta lähtökohdasta. Aikuisia tarvitaan tuossa yhtälössä ruokkimaan lapsia keinovalikoimalla sekä toimimaan hyvinä esimerkkeinä.

On ilahduttavaa huomata, että WAU ottaa vastuuta tästä ja on ryhtynyt toimeen, sillä tässä tapauksessa vain tekemällä asioita voidaan muuttaa. – Reippailuhalli Huimalan toimitusjohtaja Kimmo Stude

Supercell halusi olla mukana ilahduttamassa WAU! -kerholaisia lahjoittamalla heille kevätlukukauden 2013 lopulla t-paidat. Paidat jaetaan kaikille aktiivisille kerholaisille viimeisillä kerhokerroilla. Supercell on suomalainen pelifirma, jonka Hay Day ja Clash of Clans -pelit ovat olleet Applen sovelluslistan kärkisijoilla yli 120 maassa.

Monilla Supercelliläisillä on itsellään lapsia ja meille on todella tärkeää kannustaa lapsia liikkumaan ja kokeilemaan liikunnallisia pelejä. Toivottavasti t-paidat ilahduttavat ja kannustavat WAU! -kerholaisia jatkamaan liikkumista myös ensi lukuvuonna. – Heini Vesander, PR Lead.

Supercell Oy:n lahjoitustilaisuus Helsingissä 25.4.2013. Kuvassa vas. markkinointipäällikkö Katri Einamo / WAU ry, CEO Ilkka Paananen / Supercell Oy, PR Lead Heini Vesander / Supercell Oy, Executive Assistant Tiina Oikarainen / Supercell Oy, Tomas Holmberg / WAU ry:n hallitus ja Antti Kokkinen / WAU ry:n hallitus.

Supercell Oy:n lahjoitustilaisuus Helsingissä 25.4.2013. Kuvassa vas. markkinointipäällikkö Katri Einamo / WAU ry, CEO Ilkka Paananen / Supercell Oy, PR Lead Heini Vesander / Supercell Oy, Executive Assistant Tiina Oikarainen / Supercell Oy, Tomas Holmberg / WAU ry:n hallitus ja Antti Kokkinen / WAU ry:n hallitus.

Oletko kiinnostunut tällaisista tukemismahdollisuuksista? Ota ystävällisesti yhteyttä markkinointipäällikköön.

Kampanjat

R-Kioskin kampanjalahjoitus 2016

R-Kioski toi toukokuussa 2016 markkinoille uuden juoman, Ärrävesi+ -veden, jonka myyntihinnasta lahjoitetaan 10 senttiä kuluttajien valitsemiin hyväntekeväisyyskohteisiin. Ärrän asiakkaat äänestivät ensimmäiseksi hyväntekeväisyyskohteeksi lapsia ja nuoria liikuttavan WAU ry:n, jolle lahjoitetaan 10 124,80 euroa. Lahjoitetun summan avulla WAU pystyy tarjoamaan lapsille ja nuorille 3500 tuntia lisää liikettä.

– Haluamme Ärrällä tehdä yhteiskuntavastuutyötä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Touko-elokuussa aiheena oli lasten ja nuorten harrastusten tukeminen. Annoimme asiakkaillemme mahdollisuuden päättää, mihin ohjaamme varojamme. Samalla, kun asiakas ostaa Ärrävesi+-tuotteen, pääsee hän myös kertomaan, mihin rahat tulisi ohjata. Samalla teemme asiakkaillemme tutuksi eri hyväntekeväisyysjärjestöjen toimintaa, R-kioskin markkinointipäällikkö Riikka Pellosniemi kertoo.

Kuvassa vas. R-kioskilta toimitusjohtaja Teemu Rissanen, markkinointijohtaja Ann-Charlotte Schalin, business manager Harri Saalasti, markkinointipäällikkö Riikka Pellosniemi sekä WAU ry:stä markkinointipäällikkö Katri Einamo ja toiminnanjohtaja Rami Luomanpää

Kuvassa vas. R-kioskilta toimitusjohtaja Teemu Rissanen, markkinointijohtaja Ann-Charlotte Schalin, business manager Harri Saalasti, markkinointipäällikkö Riikka Pellosniemi sekä WAU ry:stä markkinointipäällikkö Katri Einamo ja toiminnanjohtaja Rami Luomanpää.

Atrian Maailman reiluin grillauspöytä 2014

Atria Suomi ja WAU ry järjestivät yhdessä somekampanjan WAU! -kerhotoiminnan mahdollistamiseen valtakunnallisesti. Jokaista grillauspöytään istunutta kohden Atria lahjoitti yhden euron hyväntekeväisyyskassaan, jonka suuruus oli lopulta 10 000 euroa.

”WAU ry:n järjestämän kerhotoiminnan valinta lahjoituskohteeksi oli Atrialle luontevaa, sillä kerhotoiminta koskettaa tuhansien suomalaisperheiden arkea. Haluamme kantaa vastuuta ja osaltamme tukea mahdollisimman monen suomalaislapsen pääsyä liikuntaharrastusten pariin”, kertoi Atrian viestintäpäällikkö Hanne Kortesoja.

Lappset Groupin lahjoitus 2011

Lappset Group Oy lahjoitti 15 000 euroa WAU ry:lle. Lahjoituksen vastaanottivat Helsingissä 9.2.2011 WAU ry:n hallituksen jäsenet Marjo Matikainen-Kallström ja Tomas Holmberg sekä projektipäällikkö Rami Luomanpää. Lahjoituksen luovutti toimitusjohtaja Juha Laakkonen.

– Tämä on todella hieno ja tärkeä asia WAU:lle, mutta erityisesti niille lapsille jotka harrastavat WAU:n kerhojen kautta liikuntaa. Tämä lahjoitus mahdollistaa osaltaan toiminnan jatkumisen ja kehittämisen, korosti Marjo Matikainen-Kallström.

– Haluamme kannustaa erityisesti sellaisia lapsia liikkumaan, jotka eivät ole välttämättä kiinnostuneet kilpailemisesta.  Urheiluseurat ja järjestöt tekevät maassamme erittäin arvokasta juniorityötä, minkä lisäksi tarvitaan myös harrasteliikuntaa järjestäviä organisaatioita, kertoi Juha Laakkonen.

Lappset Group lahjoitti WAU ry:lle 15.000 euroa. Kuvassa vasemmalta: Juha Laakkonen, Lappset Group, sekä Wau ry:stä Rami Luomanpää, Marjo Matikainen-Kallsrtöm ja Tomas Holmberg Helsinki 9. helmikuuta 2011

Lappset Group lahjoitti WAU ry:lle 15.000 euroa. Kuvassa vas. Juha Laakkonen, Lappset Group, sekä WAU ry:stä Rami Luomanpää, Marjo Matikainen-Kallström ja Tomas Holmberg. Helsinki, 9. helmikuuta 2011.

Liikunta- ja hyvinvointipalvelut

Kun hankit liikuntapalvelut kauttamme, lahjoitat lapsille maksuttoman harrastuksen!

Liikunnan tuoma hyöty myös työikäisille on kiistaton. Kuten lapsilla, myös aikuisilla liikunnan ja terveiden elämäntapojen oikea annostelu lisää jaksamista työpäivään ja toimii omalta osaltaan entistä pidempien työurien ja työhyvinvoinnin mahdollistajana. Työnantajan tarjotetssa työntekijöille liikuntapalveluita työntekijöiden sairauskulut ja -poissaolot vähenevät, ja työpaikkatyytyväisyys kohenee.

Kaikki järjestämästämme yritysliikunnasta ja tyky-toiminnasta saatavat varat käytetään lasten ja nuorten maksuttoman liikuntaharrastuksen mahdollistamiseen kauttamme.

WAUn liikunnan ammattilaiset järjestävät yrityksellenne henkilöstön tai koko perheen liikunnalliset WAUhtipäivät, taukojumppaa, tanssitunteja, juoksukouluja, henkilökohtaista kuntovalmennusta jne. Yritysliikuntapalvelut