WAU ry 10 vuotta

Vuosi 2018 on WAU ry:n kymmenes toimintavuosi. Tavoittelimme juhlan kunniaksi miljoonan liikutetun tunnin rajan rikkomista ja tämä toteutui 4.12.2018.

Järjestämme juhlavuoden tiimoilta myös erilaisia tapahtumia ja varainhankintaan liittyviä tempauksia. Tule mukaan juhlistamaan saavutuksiamme!

Syntymäpäivätilaisuus ja hyväntekeväisyyshuutokauppa

WAU järjesti Helsingissä Kasarmin Salit -tilassa 22.11.2018 kymmenvuotisjuhlatilaisuuden, jonka yhteydessä huutokaupattiin toimintamme hyväksi meille lahjoitettuja tavaroita sekä aineettomia elämyksiä. Online-huutokauppa on edelleen auki, tästä pääset mukaan kaupantekoon.

Mikäli sinä tai yrityksesi haluaa tehdä lahjoituksen, laita ystävällisesti viestiä osoitteeseen WAU10 (at) wau-ry.net.

Lahjansa WAUn toiminnalle 22.11. järjestetyssä illassa esiintymisensä kautta antoivat Minna Tervamäki, Nasima Razmyar, Alf Rehn, Baba Lybeck, Henrik Dettmann, Reidar Wasenius, André Noël Chaker, Kaj Kunnas, Rauli Mård, Robert Jägerhorn, Mikael Schnitt ja Anna Perho. Lämpimät kiitoksemme heille, WAU! -kerholaisille, lasten huoltajille, Kasarmin Saleille, tukijoillemme, ystävillemme, vapaaehtoisillemme, kutsuvieraillemme, WAUn hallitukselle, Advisory Boardille ja WAUhtitiimille – ilman teitä ei olisi meitä.

Pääset katsomaan illan aikana pidetyt puheet WAUn Facebook-sivujen kautta, YouTubesta ja suoraan näistä linkeistä:

Anna Perho, Rauli Mård, Antti Kokkinen, Ilja Björs
Minna Tervamäki
Nasima Razmyar
Kaisa Alamäki
Henrik Dettmann
Reidar Wasenius
André Noël Chaker

Videoina meille toimitetut Alf Rehnin ja Kaj Kunnaksen puheet löytyvät WAUn YouTubesta.

WAUHTI-passi

Yhtenä WAUn juhlavuoden synttäriviikon tempauksena julkaistiin WAUHTI-passi yhteistyössä suomalaisen kenkäsuunnittelija Minna Parikan kanssa. WAUHTI-passin ideana on kirjata synttäriviikon aikana joka päivältä liikunnalliset suoritukset passiin ja koristella passi juuri sinun näköiseksesi.

Lähettämällä kuvan passista meille 3.12.2018 mennessä pääsi osallistumaan Minna Parikan suunnittelemien kenkien arvontaan. Lisäksi arvoimme 10 lippua HopLopiin. Kisan voitti Laura S., onnittelut!

Synttärikuukausi syksylläl

Paikallisia koko perheen 10-vuotistapahtumia on vietetty marras-joulukuussa kouluilla ja kerholaisillemme HopLopeissa ympäri maan, mukana seikkailemassa on liikkunut myös Wauhti-maskotti!

Lisäksi saimme WAU! -kerholaisilta valtavan määrän kivoja synttärikortteja, kiitos tuhannesti! Laitamme niitä tähän alle muutaman karuselliin.

WAU10 -joulukalenteri

WAU on jälleen julkaissut iloisen, liikkumaan kannustavan joulukalenterin somekanavillaan. Jokainen liikunnallinen joulukalenterivideo julkaistaan WAUn Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja YouTubessa. 1.-24.12.2018 ja mukana on WAU! -kerholaisia sekä yhteistyökumppaneitamme.

Lappsetin lahjoituskampanja

Tehdään yhdessä hyvää! Lappset kohdistaa osan kuluvan loppuvuoden myyntikampanjansa tuotosta valtakunnallisesti toimivalle WAU ry:lle, joka järjestää ilmaisia ja matalan kynnyksen liikuntakerhoja kouluissa lähes koko maassa. Lasten ja nuorten hyvinvoinnin tukeminen on tärkeä osa Lappset Group Oy:n yhteiskuntavastuuta. Lue lisää täältä.

Somekisalahjoitukset

Olemme saaneet pitkin juhlavuottamme upeita lahjoituksia somekisoihimme. Suurkiitos lahjoittajille Amer Sports, Lush, Messukeskus, Museokortti ja Viking Line!

Käsipalloliiton lahjoitustempaus

27.10. pelattiin käsipallon miesten EM2020 karsintaottelu Suomi – Valko-Venäjä Energia Areenalla. Samaan tapahtumaan Suomen Käsipalloliitto oli kutsunut WAU ry:n kymmenvuotisjuhlavuoden kunniaksi kaikki Vantaan ja Helsingin WAU! -kerholaiset seuraamaan huipputason käsipalloa. Energia Areenalla oli kansainvälinen tunnelma jota nostatti entisestään WAUHTI-maskotti huudattamalla yleisöä kannustamaan Suomea. Lisäksi lapset saivat ennen peliä askarrella Suomen lippuja ja maalauttaa poskiinsa kasvomaalauksia. Kiitos kaikille mukana olleille hienosta tapahtumasta, tunnelma oli erinomainen!

Leikkipäiväviikko 3.-9.5.2018

WAU! -kerhoissa järjestetään lasten läheisille avoimet ovet, mukaan pääsee kutsulla. Leikkipäiväviikon teemana on eri-ikäisten yhdessä liikkuminen sekä WAUn synttärit. Lisätietoa asiasta saa huhtikuussa kerhonohjaajilta, WAUn uutiskirjeessä ja somessa.

Wauhti-maskotti

WAU ry:n 10-vuotisjuhlavuoden kunniaksi halusimme antaa kaikille lapsille mahdollisuuden piirtää meille oman Wauhti-maskotin. WAUn maskottiraatiin kuuluneet Elina Anttonen, Manuela Bosco, Markus Nieminen sekä WAUn oma edustajisto valitsivat yli 130 piirroksen joukosta voittajaksi Elmer B:n piirtämän mustekalan, josta Elina valmisti keväällä 2018 meille ihan oikean maskotin. Seurasimme työn edistymistä somekanavissamme.