Antti Kokkinen (pj)

Antti on WAU-idean primus motor ja perustaja. Lasten hyvinvointi on Antille tärkeä asia.

Antti on koulutukseltaan diplomi-insinööri ja aloitti työuransa Nokian palveluksessa. Hän on myös yksi Piilaaksossa toimivan Blue Run Ventures –pääomasijoitusrahaston perustajista; näissä tehtävissä Antti on toiminut useamman kymmenen yrityksen hallituksissa eri toimialoilla, maissa ja kulttuureissa: Israel, Etelä-Korea, Saksa, Suomi, UK ja USA.

Nykyään Antti työskentelee start-up -yritysten parissa enkelisijoittajana ja hallitusammattilaisena.

Antti harrastaa lukemista, ruoanlaittoa ja urheilua.

Tomas Holmberg

Tomas on yksi WAUn perustajista. Hän on laajasti mukana hyväntekeväisyystyössä lasten hyväksi ja innostui aikoinaan Antti Kokkisen ideasta alakoululaisten liikuntakerhosta.

Tomas on lakimies ja hän on hoitanut liikejuridiikkaa ja rajoja ylittäviä toimeksiantoja muun muassa yhtiölakimiehenä Nokiassa ja osakkaana asianajotoimisto Hannes Snellmanilla. Nykyisin Tomas toimii itsenäisenä ja riippumattomana neuvonantajana ja työskentelee paljon start-up- ja kasvuyritysten kanssa sekä toimii Shanghaista toimivan yritysjärjestelykonsultin E. J. McKay & Co:n  neuvonantajana ja yhteyshenkilönä Suomessa .

Tomaksen juuret ovat Turunmaan saaristossa missä hän viihtyy vapaa-aikana.

Johanna Ikäheimo

Johannan moniin luottamustehtäviin kuuluvat Lappset Group Oy:n hallituksen puheenjohtajan ja EK:n varapuheenjohtajan tehtävien lisäksi mm. Metsähallituksen hallituksen ja Eläkevakuutusyhtiö Varman hallituksen jäsenyydet.

Kansainvälisiä luottamustoimia edustavat mm. Ruotsin kunniakonsuli vuodesta 2002 lähtien ja hallitustyöskentely Euroopan leikkivälineteollisuuden järjestö European Federation of Play Industry’ssa (FEPI), jonka hallituksen puheenjohtajana hän on. Vuonna 2007 hän sai arvostetun Veuve Cliquot Business Woman of the Year –tunnustuksen. Vuonna 2012 hänet valittiin Vuoden Liikemieheksi.

Johan Kronberg

Johan innostui WAUn toiminnasta heti sen alkuvaiheessa omien kokemustensa kautta. Itse hän harrasti aktiivisesti jalkapalloa 18-vuotiaaksi, ja oman aikuisiän joukkueurheilun ”leikkimielisen” jatkamisen mahdollistamiseksi hän perusti parin ystävänsä kanssa urheiluseuran, joka on nyt toiminut yli 30 vuotta. Seuran lajeja ovat mm. jalkapallo, kaukalopallo ja salibandy.

Konkreettisen herätyksen puuttuvasta liikunnasta hän sai ensiksi omien lastensa ystävien kautta, joista moni ei harrastanut liikuntaa lainkaan. Toinen herätys tapahtui keskusteluissa puolustusvoimien ylimmän johdon kanssa alokkaiden kuntoon ja ylipainoon liittyen. Myös sen hetkinen puolustusvoimain komentaja Kaskeala on monella lailla tukenut WAUn toimintaa.

Johan on tehnyt pitkän päivätyön PricewaterhouseCoopers Oy:ssä. Ura alkoi vastaperustetussa Turun toimipisteessä 1980 ja päättyi helmikuussa 2016. Uransa aikana hän toimi partnerina vuodesta 1988 lähtien ja yhtiön useissa eri johtotehtävissä mm. toimitusjohtajana ja hallituksen puheenjohtajana. Hän on toiminut yli kahdenkymmenen pörssiyhtiön sekä useiden merkittävien listaamattomien yhtiöiden tilintarkastajana.

Tällä hetkellä Johan toimii muun muassa pääomasijoittajana Sponsor Capital Oy:ssä sekä neuvonantajana niin kasvu- ja perheyrityksille kuin myös start-up yrityksille. Johan on valmistunut ekonomiksi Åbo Akademista vuonna 1978 ja hän on myös saman yliopiston kauppatieteiden kunniatohtori. Johan toimii muun muassa Stiftelsen för Åbo Akademin hallituksen jäsenenä.

Johanin koti on aina ollut Paraisilla, missä hän asuu 1880-luvulla valmistuneessa pappilassa. Hänellä on viisi urheilullista lasta ja seitsemän lastenlasta.  Johanin harrastuksiin kuuluvat mökkeily, tennis, laskettelu ja penkkiurheilu.

Marjo Matikainen-Kallström

Marjolla on pitkä työura politiikan parissa Euroopan parlamentissa, Suomen eduskunnassa ja Espoon kunnanvaltuustossa. Lisäksi hänellä on pitkä kokemus järjestöjohtajana mm. Suomen hiihtoliitossa, Suomen Olympiakomiteassa, Karjalan Liitossa, Tekniikan akateemisissa, Kansallisessa Kokoomuksessa. Hän toimii hallitusammattilaisena Neo Industrialin ja Elon hallituksissa.

Marjo on koulutukseltaan prosessimetallurgian diplomi-insinööri ja eMBA pääaineenaan rahoitus. Hän on käynyt Sitran Talouden johtamiskurssin sekä Kestävän talouspolitiikan kurssin.

Henkilönä Marjo on innostava, tulevaisuusorientoitunut, visionääri. Hän on vetänyt useita muutosprosesseja ja luonut johtamiseen strategista ajattelua. Hän osaa etsiä ja pureutua organisaatioiden kipukohtiin ja luoda innostavan toimintaympäristön, jossa yhteisö itse haluaa muuttaa toimintamallejaan sujuviksi.

Marjolla on huippu-urheilutausta, olympiavoitto ja kolme maailmanmestaruutta sekä lisäksi useita muita arvokisamitaleja. Hän on käynyt valmentajakoulutuksen ja vetänyt omaa valmennustiimiä. Nykyisin hän harrastaa liikuntaa monipuolisesti, tekee savitöitä, metsästää ja toimii uinnissa 1-luokan tuomarina.

Joakim Rehn (tilintarkastaja)

Joakim on Revico Grant Thorntonin perustajaosakas ja hän on toiminut KHT-tilintarkastajana vuodesta 1990. Tällä hetkellä hän toimii yhtiön hallituksen puheenjohtajana. Hän toimii myös Grant Thornton -ketjun European Regulatory Partnerina.

Joakimilla on noin 25 vuoden kokemus suomalaisten ja kansainvälisten yritysten tilintarkastuksesta ja erikoistoimeksiannoista. Hän toimii monen ison perheyhtiön ja säätiön tilintarkastajana ja neuvonantajana ja hän on myös toiminut uskottuna miehenä lukuisissa osakeyhtiölain mukaisissa lunastusmenettelyissä.

Joakimin harrastuksiin kuluu jalkapallon ja salibandyn pelaaminen ja seuraaminen, sekä kalastus, golf ja mökkielämä saaristossa.