Monet tavat tukea toimintaa

WAU ry:n rahoitus on toimiva yhdistelmä julkista ja yksityistä.

Toimintaamme on mahdollista tukea usein eri tavoin: raha- tai materiaalilahjoituksin, pistelahjoituksin, pro bono -työllä, markkinointikampanjoilla, tapahtumayhteistyöllä, liikuntapalveluita hankkimalla, lahjoittamalla yrityksen joulukorttirahat lasten liikuntaan jne. Alla esittelemme nämä tukimuodot sekä nykyiset yhteistyökumppanimme, tule sinäkin mukaan hyvän asian puolesta!

Tämän linkin kautta pääset katsomaan julkisen puolen yhteistyökumppanimme ja tästä meitä tukevat säätiöt.

Tukikampanjat, joihin voit osallistua
Osta 10sportilta tuotteita käyttämällä koodia S-WAUR-24681, WAU ry:lle myyjältä 8%

Osta Hanna-Maria Seppälän hyvinvointivalmennus, FeelShape lahjoittaa WAU ry:lle tuotosta osuuden

Osta liikunnallinen WAU! -paketti, Lekolar lahjoittaa osuuden tuotosta WAU ry:lle

Lahjoita FinnairPlus-pisteesi WAU ry:lle

Tee lahjoitus muutamaata.fi -sivun kautta

Rahalahjoitukset
WAUn toimintaa voi tukea paikallisesti ja valtakunnallisesti. 40 eurolla lisäämme 15 tuntia lasten liikettä. Lue täältä miten voit tukea toimintaamme taloudellisesti.

Materiaalilahjoitukset ja elämykset
Haluatko lahjoittaa WAUn henkilökunnalle, kampanjoihin, kerholaisille tai leiriläisille tuotteita tai vaikkapa toiminnallisia elämyksiä? Lue täältä lisää.

Liikuntapalvelut ja tyky-päivät
WAUn toimintaa voi tukea myös hankkimalla yrityksen liikuntapalvelut ja tyky-toiminnan kauttamme. Kaikki tätä kautta saamamme varat käytämme lasten ja nuorten maksuttoman liikuntaharrastuksen mahdollistamiseen. Lue täältä lisää.

Pro bono -työ
Olemme iloisia myös meille tarjottavasta osaamisesta, kontakteista tai ideoista toimintamme kehittämiseksi. Täältä pääset lukemaan lisää sekä näet nykyiset pro bono -tukijamme.

Uudet yhteistyömallit
Olemme avoimia myös aivan uudenlaisille yhteistyöehdotuksille sekä -malleille esim. tiedottamisen, näkyvyyden, vapaaehtoistyön tai tapahtumasponsoroinnin suhteen. Ota ystävällisesti yhteys markkinointipäällikköön, niin jutellaan lisää!